fbpx

Прикарпатський університет відзначив 76-ту річницю науковим фестивалем

Суспільство 19:37, 17.05, 2016

З нагоди відзначення Дня Університету в міському парку культури та відпочинку імені Шевченка відбулося свято – Науковий фестиваль.

Під час програми фестивалю відбулася презентація Інститутів та факультетів університету, де учасники свята мали чудову нагоду побачити демонстраційно-наукові експерименти з фізики та інформаційних технологій, хімії, біології, біохімії. Також пройшли цікаві майстер-класи з ткацтва, різьби по дереву, кераміки, іконопису та скульптури, навчання з професійної фото- та відеомайстерності, Стефаниківські читання.

На науковому фестивалі працювало туристичне містечко. Фахівці Інституту туризму навчали охочих розкладанню наметів, розпалюванню імпровізованого вогнища, проводили тематичні конкурси та дегустацію страв.

Відбувся майстер-клас з шахмат, настільного тенісу, змагання з гирьового спорту та презентація нового виду спорту – дартсу.

На сцені літньої естради відбулася святкова концертна програма за участю творчих колективів Інститутів та факультетів університету, а також веселе естрадне шоу, яке підготували студенти кафедри театрального і хореографічного мистецтва Інституту мистецтв.

Подробиці  у сюжеті ТРК "РАІ"

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: