fbpx

Прикарпатці добровільно здали до поліції 9 рушниць та 1 газовий пістолет

Суспільство 17:53, 04.04, 2017

Під час проведення місячника добровільної здачі зброї, який розпочався з 1 квітня, мешканці Прикарпаття здали поліції 9 рушниць різних марок та калібрів та газовий пістолет.

По дві одиниці гладкоствольні рушниці здали жителі Рожнятівського, Богородчанського та Коломийського районів, по одній – Калуського, Верховинського районів та Яремчанської міської ради.

Зброю, як пояснили громадяни, вони знайшли хто на горищі дідуся, хто виявив під час ремонту, кому дісталася у спадщину та незареєстрована в установленому порядку тощо. Здану зброю, відповідно до вимог законодавства та за бажанням громадян, може бути зареєстровано на власників, відповідно до визначеного порядку.

Крім рушниць, у поліцію здали газовий пістолет, якого приніс житель Тлумацького району. Чоловік зазначив, що він несправній, тож підлягає знищенню. 

У поліції нагадують, що громадяни, які впродовж місячника добровільно здадуть в органи поліції мисливську вогнепальну, холодну, газову зброю, в подальшому можуть після оформлення відповідних документів зареєструвати її в особисту власність і використовувати на законних підставах.

 
 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: