fbpx

Прикарпатці масово кинулися виготовляти закордонні паспорти

Суспільство 17:34, 18.05, 2017

В управлінні Державної міграційної служби в Івано-Франківській області відзначають ажіотаж щодо оформлення біометричних закордонних паспортів.

У прес-службі управління Державної міграційної служби в Івано-Франківській області кореспонденту Бліц-Інфо повідомили, що наразі помітний ажіотаж щодо оформлення біометричних паспортів. Втім, виділяють кілька можливих причин. Зокрема, слідчі дії СБУ щодо провайдера зв’язку на початку квітня, через які було призупинено видачу біометричних паспортів в Україні.

Ще одним чинником керівник прес-служби обласного ДМС Василь Гультайчук називає старт сезону відпусток та літніх канікул. Речник зауважує, що такий ажіотаж є щорічним.

Загалом за оформленням закордонного паспорта до ДМС щодня звертаються понад 500 прикарпатців. А за чотири місяці у шістнадцятьох підрозділах вже видали 35 тисяч 364 біометричні паспорти. 

Нагадаємо, на початку квітня у міському ЦНАПі урочисто презентували кабінет прийому документів на видачі ID-карток та біометричних закордонних паспортів. Офіційно він повинен був запрацювати з наступного дня. Однак наступного дня в Україні тимчасово призупинили оформлення біометричних паспортів через слідчі дії СБУ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: