fbpx

Поляки вчили прикарпатських чиновників надавати адміністративні послуги

Суспільство 11:44, 12.03, 2015

Делегація з Івано-Франківська на практиці ознайомилися з особливостями реалізації державної політики в галузі надання адміністративних послуг мешканцям Польщі та засадами функціонування місцевого самоврядування.

Тижневий візит прикарпатців до Польщі відбувся в рамках проекту “Підвищення якості та ефективності адміністративних послуг в Івано-Франківській області через співпрацю громади та влади”.

Проект фінансується ЄС та реалізується МГЦ Еталон” в партнерстві з департаментом економіки ІФ ОДА Протягом п'яти днів прикарпатці відвідали адміністративні установи у декількох місько-сільських та сільських гмінах та місті Кракові, а також мали нагоду поспілкуватись з керівництвом органів місцевого самоврядування.

Ці бесіди допомогли учасниками візиту не лише зрозуміти суть втілених У Польщі реформ, а й заклали фундамент для подальшої співпраці.

Як зазначила керівник проекту Леся Аронець, польська модель часто ставиться у якості прикладу для реформ в Україні, тому є важливим проаналізувати не лише здобутки але й помилки яких допустились наші західні сусіди аби не повторювати їх.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: