fbpx

Прикарпатці подали 207 проектів на фінансування за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку

Економіка 16:45, 10.04, 2017

Сьогодні під головуванням заступника голови облдержадміністрації Ярослава Паранюка та першого заступника голови обласної ради Василя Гладія відбулося засідання Регіональної комісії з оцінки та забезпечення проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм та проектів області, що можуть реалізовуватись за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.

Співголова Регіональної комісії, заступник голови облдержадміністрації Ярослав Паранюк зазначив, що сьогодні є можливість реалізації інвестиційних програм і проектів за рахунок коштів цього фонду. Їх реалізація повинна спрямовуватись на створення оптимальних умов для сталого розвитку спроможних, конкурентноздатних та інвестиційно привабливих територіальних громад, передає прес-служба Івано-Франківської ОДА.
Заступник співголів комісії Василь Сенів поінформував присутніх про кількість поданих пропозицій на фінансування за рахунок державного фонду регіонального розвитку. Зокрема, для продовження фінансування у 2017 році проектів регіонального розвитку, що фінансувалися у 2016 році, із залученням коштів цього державного фонду було подано 14 пропозицій, зауваживши, що цьогоріч подано 207 нових проектів з розвитку спортивної інфраструктури, енергоефективності навчальних, медичних закладів та інших.
Важливо зауважити, що з 14 проектів, які фінансувалися у 2016 році, 7 проектів було обрано для дофінансування у 2017 році за рахунок державного фонду регіонального розвитку, 4 було допущено до перерахунку кошторису витрат та 3 – до розгляду фінансування за рахунок коштів інших джерел.

За результатами засідання було обрано методику проведення оцінки нових цьогорічних інвестиційних проектів та програм. З 207 пропозицій, поданих на виконання плану заходів з реалізації стратегій розвитку регіонів, проектів ОТГ та проектів співробітництва громад за бальною системою буде сформовано рейтинговий список проектів для фінансування за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: