fbpx

Прикарпатців просять долучатися до акції "Подаруй вишиванку дитині-сироті на Схід"

Суспільство 19:57, 07.10, 2016

В травні 2016 року з ініціативи голови ГО "Бойківський рух Рожнятівщини" Богдана Федоровича Абрама на Рожнятівщині стартувала акція "Подаруй вишиванку дитині-сироті на Схід". Долучилися до акції і Рожнятівська районна бібліотека, керівники органів державної виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, небайдужі краяни.

Люди, які долучилися до цієї справи, мріяли, щоб принесені вишиті сорочки, платтячка, рушнички стали справжніми оберегами для діток-сиріт, зігрівали їх і дарували надію, що зовсім скоро вони житимуть під мирним небом.

18 серпня організатори акції відправили зібрані вишиванки у Маріуполь. А вже на Свято Знань, 1 вересня, діти одягли подаровані вишиванки. У старших вихованців та працівників закладу на очі наверталися сльози, коли вони розглядали отримані подарунки, інформує прес-служба Рожнятівської РДА.

Директор комунального закладу "Маріупольський дитячий будинок змішаного типу "Центр опіки" для дітей дошкільного і шкільного віку" Людмила Лазаренко від імені всіх працівників та вихованців закладу подякувала за чудові вишиванки.

"Нехай ці вишиванки стануть дітям-сиротам зразком самовідданості людей України справі миру, єднання, зразком людяності, щедрості і милосердя… Нехай енергія нашої щирої вдячності долине до сердець тих, хто долучився до цієї доброї справи", – йдеться в листі Лазаренко.

Організатори акції просять прикарпатців долучатися до акції.

"Безперечно, ця акція стала ще одним місточком, який єднає Схід і Захід України. Завдяки милосердю та чуйності небайдужих людей з’явилась можливість надати дітям Сходу реальну допомогу, подарувати їм радість і надію. Шановні краяни, акція "Подаруй вишиванку дитині-сироті на Схід" триває. Хай зроблене Вами добро помножиться сторицею", – повідомляє прес-служба Рожнятівської РДА.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: