fbpx

Прикарпатця, який п'яним зарізав товариша, засудили до 7,5 років тюрми

Суспільство 06:55, 26.05, 2016

Надвірнянською місцевою прокуратурою підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні про обвинувачення 34-річного мешканця Надвірнянщини у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України.

Трагедія сталася наприкінці минулого року під час суперечки, яка  виникла між двома місцевими жителями, під час якої зловмисник, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, наніс смертельний удар ножем в ділянку правого стегна своєму товаришу.

Внаслідок заподіяного удару потерпілий отримав тілесні ушкодження стовбура стегнової артерії, що призвело до гострої крововтрати та геморагічного шоку, що відносяться до тяжких тілесних ушкоджень, небезпечних для життя в момент їх заподіяння, що спричинило смерть останнього, пише КУРС з посиланням на прес-службу обласної прокуратури.

Прокурор у кримінальному провадженні орієнтував суд на призначення зловмиснику покарання, передбаченого санкцією ч. 2 ст. 121 КК України.

З такою позицією прокуратури суд погодився та засудив зловмисника до покарання у виді позбавлення волі на строк 7 років 6 місяців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: