fbpx

Прикарпатця звинувачують у регулярному зґвалтуванні маленької дівчинки. ВІДЕО

Суспільство 07:30, 10.03, 2016

За педофілію взяли під варту 27-річного прикарпатця. Те, що вітчим упродовж п'яти років щотижня ґвалтував свою маленьку падчерку, підтвердили експертизи правоохоронців.

Про те, що відбувалося, дитина мовчала усі п'ять років. Зараз дівчинці 13 років, і тільки тепер вона зважилася розповісти про все бабусі. Та повідомила правоохоронців.

КУРС писав, що Тисменицька прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні щодо 28-річного місцевого жителя, якого підозрюють у зґвалтуванні малолітньої дівчинки.

Затриманий свою провину заперечує. Проте слова дівчинки підтвердили експертизи, призначені правоохоронцями, повідомляє ТСН.

Перший факт зґвалтування стався в листопаді 2010 року. Потім наруги стали регулярними, а коли дитина пручалася – вітчим застосовував силу. Ні матір, ні педагоги в школі, ані сусіди увесь цей час ні про що не здогадувалися. Про жахіття згодом зважилася розповісти тільки бабуся. 

"Дитина бачила стосунки матері та вітчима і не хотіла розповідати. Боялася, що їй не повірять", – розповіла керівник сектору управління превентивної діяльності ГУНП в Івано-Франківській області Алла Бойчук.

Щойно було відкрито кримінальне провадження, як сім’я із села виїхала до Івано-Франківська.

Селяни новиною приголомшені. Кажуть, родина хоч і жила бідно, проте дитина завжди виглядала доглянутою, а в школі навчалася на відмінно.

Дівчинку до себе забрала бабуся та сподівається дати їй нове життя. Вітчим перебуває в СІЗО. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі. Також у правоохоронців залишаються питання до матері дівчинки.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: