fbpx

Прикарпаття налагоджує співпрацю із корпорацією "Mitsubishi"

Економіка 09:36, 25.03, 2017

Перший заступник голови облдержадміністрації Марія Савка провела зустріч з генеральним директором київського офісу корпорації "Mitsubishi" Кохейом Таґава.

Зустріч організували для обговорення можливостей співпраці для економічного розвитку області.

Марія Савка розповіла гостю про інструменти залучення іноземного капіталу в економіку Прикарпаття, зокрема реалізацію інвестиційного проекту "Єврокарпатська ініціатива", у рамках якого вже розпочалося спорудження заводу із виробництва електрокабельної продукції німецького концерну "Леоні", інформує прес-служба Івано-Франківської ОДА.

"Залучення іноземних інвестицій – пріоритет у роботі обласної влади,  наголосила Марія Савка. – Дедалі частіше представники великих міжнародних кампаній проявляють зацікавленість у співпраці з Івано-Франківщиною, що свідчить про сприятливий інвестиційний клімат в області та прозорі і комфортні умови ведення бізнесу".

Зі свого боку, Кохей Таґава окреслив основні сфери діяльності корпорації "Міцубіші"  глобальної інтегрованої компанії, яка входить до складу японського конгломерату MitsubishiGroup.

"Сьогодні корпорація "Mitsubishi" має розгалужену мережу груп,  зазначив Кохей Таґава. – Ми працюємо у різних галузях промисловості, включаючи енергетику, металургію, машинобудування і промислове обладнання. Досягаємо хороших результатів у хімічній індустрії, займаємося харчовою та легкою промисловістю".

За його словами, цікавими для співпраці напрямками є модернізація соціальної інфраструктури, розвиток транспортної галузі та аграрної сфери.

На завершення зустрічі було домовлено напрацювати пропозиції щодо майбутньої співпраці та виокремити основні напрямки для інвестиційної діяльності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: