fbpx

Прикарпаття перейматиме досвід Словаччини у галузі енергоефективності

Суспільство 13:44, 26.05, 2016

За участю заступника голови облдержадміністрації Ярослава Паранюка відбулася зустріч з депутатом Європейського парламенту від Словацької Республіки Іваном Штефанцем.

Депутат перебуває в Івано-Франківську в рамках участі у Міжнародній науково-практичній конференції "Європейська інтеграція: механізми асоціації України", яка проходить сьогодні у Прикарпатському національному університеті ім. Василя Стефаника, інформує прес-служба Івано-Франківської ОДА.
Під час наради Ярослав Паранюк наголосив на тому, наскільки важливим для Прикарпаття й України загалом є обмін досвідом щодо підвищення енергоефективності саме зі словацькими колегами.
"Раді тому, що можемо сьогодні поспілкуватися з вами. Досвід Словаччини у сфері енергоефективності – чудовий приклад для наших фахівців, адже питання енергоефективності та енергозберігання на сьогодні є надзвичайно важливим для України", – зауважив заступник голови ОДА.
Учасники зустрічі обговорили можливості налагодження співпраці в різнопланових аспектах. Зокрема, йшлося про підписання меморандуму про співпрацю між представниками малого і середнього бізнесу України та Словаччини.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: