fbpx

Прикарпаття поглиблюватиме співпрацю з Австрією

Політика 23:55, 24.06, 2016

Сьогодні голова облдержадміністрації Олег Гончарук зустрівся із Надзвичайним і Повноважним послом Республіки Австрія в Україні Герміною Поппеллер та Почесним консулом Республіки Австрія в Чернівцях Сергієм Осадчуком.

Вітаючи гостей, Олег Гончарук подякував за підтримку, яку австрійці надають нам у складний час проведення АТО на Сході України, та розповів про перспективи розвитку ключових галузей області, повідомляє прес-служба Івано-Франківської ОДА.

"Пріоритетними напрямками розвитку економіки Прикарпаття є туристична та деревообробна сфери,  зазначив голова облдержадміністрації. – Впродовж минулого року нашу область відвідали близько двох мільйонів туристів, тому сьогодні нашим завданням є сформування ефективної стратегії розвитку цієї галузі, раціональне використання її потенціалу. Окрім того, доречним чинником у стимулюванні туризму може стати досвід ведення туристичного господарства австрійськими фахівцями".

Олег Гончарук також проінформував іноземну гостю про розвиток дорожньої інфраструктури регіону, створення привабливого інвестиційного клімату та підтримку бізнес-середовища, зокрема, й поглиблення співпраці з австрійськими інвесторами.

Зі свого боку, Герміна Поппеллер запевнила у підтримці обопільного співробітництва між Прикарпаттям і Австрійською Республікою та наголосила на важливості налагодження мережевих зв’язків між діловими колами. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: