fbpx

Прикарпаття співпрацюватиме з Google

Політика 14:54, 30.06, 2016

Сьогодні, 30 червня, відбулась презентація проекту Google "Цифрове перетворення України». В рамках проекту передбачається тісний взаємозв'язок з компанією та органами виконавчої влади і місцевого самоврядування.

Представники Google зустрілися з представниками обласної влади, Офісу реформ, об’єднаних громад, громадської організації "Суспільна амністія", депутатів місцевих рад та обговорили шляхи реалізації цього інтерактивного проекту на Прикарпатті, пише ГК.

Проект дозволяє отримати платформу від Google з відображенням найпривабливіших туристичних об’єктів з текстовим і фотоописом. В регіонах України, в яких проект вже реалізовано, функціонують 3D маршрути, 3D тури у форматі відео, інвестиційні карти інвестиційної привабливості регіону тощо.

Зараз популяризувати регіон за допомогою Google може і Прикарпаття.

Представник від пошукової платформи, а заразом координатор програми "Україна інформаційна" Олексій Сивак розповів, що "Цифрове перетворення України" – це проект комунікацій з органами місцевого самоврядування та виконавчої влади.

Метою співпраці є розповідь на платформі про Прикарпаття, поширення інформації про цей туристичний край та туристична популяризація регіону. Олексій Сивак повідомив, що в кожному регіоні, де проводилась кампанія, влада і представники платформи шукали цікаві родзинки та акценти. Попередньо у влади дізнавались, якою вони  хочуть показати свою область туристам. Серед пропозицій – створення не тільки інтерактивного сайту про область, а й відповідної мобільної версії сайту у вигляді додатку для смартфонів. Також прозвучала пропозиція популяризації на платформі не тільки міст, але і менших населених пунктів. Олексій Сивак пояснив, що в пріоритеті населені пункти з населенням від 50 тисяч осіб. Сьогодні відбулась тільки перша зустріч щодо співпраці. Попереду ще багато роботи з реалізації проекту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: