fbpx

Прикарпаття співпрацюватиме з Індією у сфері туризму і освіти

Економіка 19:22, 12.07, 2016

Сьогодні голова Івано-Франківської облдержадміністрації Олег Гончарук зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Індія в Україні Маноджем Кумаром Бхарті.

Олег Гончарук, вітаючи Посла Республіки Індія, зауважив:

"Ми раді вітати Вас на Прикарпатській землі. Переконаний, що неповторна краса Карпат та наш гуцульський колорит не залишать Вас байдужими та сприятимуть налагодженню культурних та туристичних зв’язків між Івано-Франківщиною та Індією".

Також очільник Прикарпаття звернув увагу на потребу розробки дорожньої карти щодо розвитку економічних відносин задля наближення рівня розвитку Івано-Франківської області до рівня регіонів держав-членів Європейського Союзу. З цією метою Івано-Франківською обласною державною адміністрацією ініційовано і забезпечено реалізацію проекту "Єврокарпатська ініціатива". За словами Олега Гончарука, мета проекту – на основі досвіду і підтримки європейських партнерів зробити нашу область ще більш відкритою та сприятливою для ведення бізнесу й залучення інвестицій, повідомляє прес-служба Івано-Франківської ОДА

Водночас Надзвичайний та Повноважний Посол Республіки Індія в Україні подякував посадовцям за теплий прийом і висловив сподівання, що між Індією та Івано-Франківщиною налагодиться тісна співпраця у сферах туризму, дорожньо-транспортної інфраструктури та освіти. Зокрема, Посол запропонував активніше розповсюджувати інформацію про наш край задля його популяризації та залучення студентів з Індії.

Також під час зустрічі дипломат запропонував прикарпатцям скористатися стипендією ITEC, яку пропонує індійський уряд, задля покращення рівня знань у сфері ІТ технологій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: