fbpx

"Прикарпаттяобленерго" інформуватиме споживачів про відключення через Viber

Суспільство 17:22, 21.02, 2017

ПАТ "Прикарпаттяобленерго" вдосконалює обслуговування клієнтів за допомогою інноваційних методик. Відтепер про планові та аварійні відключення споживачів інформуватимуть через мобільний додаток Viber.

Останнім часом серед успішних компаній популярності набуває Viber-розсилка, що має на меті миттєве інформування споживчої аудиторії. ПАТ "Прикарпаттяобленерго" вирішило також її використовувати, повідомляють у компанії.

Вже в 2017 року споживачі, які користуються програмою Viber, отримуватимуть повідомлення про стан розрахунків за електроенергію через програму на телефоні. Послуга СМС-сповіщення про відключення в компанії функціонує вже два роки. Щоб охопити споживачів, що знаходяться й за межами України, ПАТ "Прикарпаттяобленерго" розпочало Viber-оповіщення. А тих споживачів, які не використовують програму Viber, оповіщатимуть через звичну вже СМС-розсилку. 

Якщо ви бажаєте отримувати оповіщення про планові та аварійні вимкнення на свій мобільний, слід зареєструвати власний номер телефону у базі даних ПАТ "Прикарпаттяобленерго". Для цього зателефонуйте у кол-центр компанії за номером (0342) 59-40-20 або 0 800 50 40 20 або звертайтеся до Центру Обслуговування Клієнтів компанії: м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського, 17.

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: