fbpx
  • Головна
  • Новини
  • "Прикарпаттяобленерго" подарувало 1000-ому підписнику у соцмережі набір енергозберігаючих лампочок

"Прикарпаттяобленерго" подарувало 1000-ому підписнику у соцмережі набір енергозберігаючих лампочок

10:49, 27.08, 2015

1000-им шанувальником сторінки ПАТ "Прикарпаттяобленерго" у соціальній мережі Facebook став Андрій Пилип'юк, мешканець Калуша. За те, що калушанин не залишається байдужим до актуальних подій у енергокомпанії та відстежує найсвіжіші новини на нашій офіційній сторінці, він отримає в подарунок набір енергозберігаючих лампочок.

Про це повідомляє КУРС із посиланням на прес-службу компанії.

Офіційна сторінка ПАТ "Прикарпаттяобленерго" у соціальній мережі Facebook заснована у 2012 році. Тут публікуються репости новин з корпоративного сайту компанії, відеосюжети, офіційні повідомлення та фоторепортажі пов’язані з життям товариства. Починаючи з 2014 року на сторінці також можна дізнаватися оперативну інформацію про аварійні вимкнення та штормові попередження на Прикарпатті. А з 2015-го – читати про вакансії, що є у компанії.

Крім цього, відвідувачі сторінки можуть надсилати у своїх повідомленнях запитання щодо енергопостачання, залишати коментарі та ділитися враженнями про компанію. 

"Наша компанія постійно шукає нові шляхи комунікації з клієнтами, – зазначає начальник відділу інформаційної політики обленерго Наталія Лещишин. – Сторінка у Facebook дозволяє оперативно та швидко інформувати споживачів про актуальні події. Сьогодні це найважливіший канал інформування нашого споживача".

Зазначимо, що ПАТ "Прикарпаттяобленерго" також має сторінки у соціальній мережі Twitter та власний канал на Youtube. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: