fbpx

"Прикарпаттяобленерго" погрожує відключити будинки КЕЧ від електропостачання

Суспільство 16:54, 18.05, 2017

Будинкоуправління №1 Івано-Франківського КЕЧ району заборгувало за спожиту електроенергію близько 65 тисяч гривень.

Станом на сьогодні загальна сума заборгованості становить 64,8 тис. гривень, в тому числі: 14,9 тис. грн – заборгованість за лютий 2017 року, 27,4 тис. грн – за березень та 22,5 тис. грн – борги за квітень, повідомляють в енергокомпанії.

Якщо ситуація не зміниться найближчим часом, згідно з нормами чинного законодавства, енергетики будуть змушені припинити електропостачання боржника уже 22 травня. 

Енергетики зазначають, що на балансі будинкоуправління №1 Івано-Франківської КЕЧ району перебувають гуртожитки по вул. Коновальця, 72; вул. Коновальця, 80; вул. Карпатської Січі, 5. Також компанія забезпечує освітлення сходових кліток будинків по вул. Чорновола,150А, 150Б та 150В.

"Проблема з розрахунками за спожиту електроенергію цього споживача не є новою, – розповідає про ситуацію комерційний директор АТ "Прикарпаттяобленерго" Олег Дацко. – Протягом останніх років "БУ №1 Івано-Франківського КЕЧ району" систематично затримує оплату".

В енергокомпанії сподіваються, що боржник спільно з мешканцями знайде кошти та енергетикам не доведеться вдаватися до крайніх заходів – вимикати електропостачання будинків КЕЧ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: