fbpx

Лише три правила: психологи розповіли, як почати щасливе життя в новому році

Стиль життя 21:39, 01.01, 2017

Психологи розповіли, як почати щасливе життя в Новому році, дотримуючись лише трьох правил. Перше і головне – необхідно усвідомити всі скоєні раніше помилки.

Але важливо не мучити себе, а зрозуміти, чому помилки були допущені, і подумати над тим, як в майбутньому не допустити повторення таких ситуацій.

 

Про це пише "ГоГетНьюс".

Також, при можливості, обміркувати план, як їх виправити. Щоб краще було зрозуміло, над чим необхідно попрацювати, фахівці радять записати всі допущені помилки на папері.

Другим важливим етапом на шляху до щасливого життя є саморозвиток. Так, необхідно менше часу проводити за комп'ютером або перед телевізором. Краще більше часу проводити на вулиці. Можна записатись на курси малювання або зайнятися спортом. Користь принесе і вивчення мови. Все це внесе відчуття новизни в життя.

Всі задумані зміни, відзначають психологи, необхідно починати втілювати відразу ж. Важливо не відкладати їх на потім, і якщо вже щось задумано – слід переходити до дії. Швидка реалізація планів дозволяє рухатися далі, уникаючи депресій і поганого настрою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: