fbpx

Психотерапевт із СІЗО оцінить стан психічного здоров'я екс-беркутівця Рябова

Суспільство 12:21, 05.10, 2016

В Івано-Франківському міському суді триває розгляд справи проти Олега Рябова. Його звинувачують у вбивстві двох жінок у 2012 році. Чоловіку загрожує довічне ув'язнення. Рябов уже був раніше засуджений за вбивства.

На сьогоднішнє засідання Рябов не з'явився. Адвокат підсудного пояснив це значним погіршенням стану здоров'я Олега Рябова. 

"В нього зараз значне погіршення стану здоров'я. Він має психічні розлади. Вчора в нього був, він знаходився під дією сильних психотропних речовин", – сказав адвокат.

Суд переніс розгляд справи на завтра, 6 жовтня, на 09.00. Спілкуватись із підсудним будуть за допомогою конференц-зв'язку із СІЗО.

Рябова судять за жорстоке вбивство двох молодих жінок 3 січня 2012 року. Їхні тіла згодом знайшли на сміттєзвалищі у Рибному.

Ця подія набула широкого розголосу в Івано-Франківську. У місті почали говорити про збоченця-маніяка.

Про затримання вбивці повідомив тодішній міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко. Він заявив, що вбивство було скоєно за місцем проживання жертв – у квартирі, розташованій у центрі Івано-Франківська. На місці вбивства та за місцем проживання підозрюваного вилучено речові докази.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: