fbpx

Вільне озеро: Публічна дискусія щодо майбутнього зеленої зони біля міського озера зібрала аншлаг

Суспільство 18:44, 24.03, 2015

У громадському ресторані Urban Space 100 дискусія стосовно перспектив території довкола міського озера зібрала аншлаг: Участь у зібранні беруть громадські активісти, депутати різних рівнів, підприємці, просто небайдужі франківці.

Одна з активісток руху "Вільне озеро", який об'єднав противників забудови рекреаційної зони, Наталка Голомідова зазначила на початку зустрічі, що "люди зібралися не воювати".

Зібралися, щоби у форматі діалогу вислухати позиції різних людей. Не стверджувати, що ми за щось боремося, конфліктувати, а спробувати вплинути.

Активісти кажуть, що намагаються винести дискусію з соцмереж у реальне місто, щоби франківці зрозуміли, що буде на ділянці біля озера.

Нагадаємо, спільнота "Вільне озеро" у Фейсбуці налічує вже близько 500 учасників.

Як повідомляв КУРС, в Івано-Франківську створили ініціативу проти забудови міського озераНагадаємо, що рішення комісії з узгодження спірних питань щодо генерального плану Івано-Франківська дозволити житлову забудову території міського озера зі сторони вулиць Ленкавського та Гурика обурило громадськість обласного центру.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: