fbpx

П'яна франківчанка у дворі ледь не зарізала товариша і втекла

Суспільство 12:13, 19.09, 2016

До Івано-Франківського відділу поліції надійшло повідомлення по телефону від лікаря міської клінічної лікарні про те, що у приймальний покій з тілесними ушкодженнями у вигляді ножового поранення черевної порожнини доставлено 62-річного місцевого жителя.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. У ході проведення першочергових слідчих дій було встановлено, що 18 вересня біля 2-ої години ночі у дворі одного із будинків міста троє товаришів розпивали спиртні напої. Між потерпілим та його товаришкою "по чарці", 55-річною франківчанкою, виник словесний конфлікт. Жінка, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, погрожуючи фізичною розправою, взяла в руки ніж, який знаходився на лавці, та нанесла ним три удари в область черевної порожнини потерпілому, чим спричинила тілесні ушкодження у вигляді проникаючого ножового поранення. Після скоєного жінка втекла з місця вчинення злочину, а через кілька годин її затримали правоохоронці. Потерпілого, якого зловмисниця залишила на дорозі стікати кров’ю, побачили випадкові перехожі та викликали швидку допомогу, пише КУРС з посиланням на СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

Наразі жінку затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України за підозрою вчинення кримінального правопорушення. Вирiшується питання про обрання мiри запобiжного заходу у вигляді тримання під вартою. За цим фактом правоохоронцями розпочато кримiнальне провадження, передбачене ч. 1 ст. 121 (умисні тяжкі тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України. Згідно із санкцією статті передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: