fbpx

Письменниця Мар'яна Савка розповість на TEDxWomen у Франківську, що вік – це перевага для успіху жінки

Суспільство 19:00, 10.10, 2016

29 жовтня в Івано-Франківську пройде конференція "TEDxWomen".

Одним із лекторів "TEDxWomen" буде українська поетеса, літературознавець, головний редактор і співзасновник "Видавництва Старого Лева" Мар'яна Савка.

У Фейсбуці Мар'яна Савка розповіла, про що буде її виступ.

"Готуюся до виступу на TEDxWomen в Івано-Франківську. Хочу говорити про Жінку успішного віку. Я про те, що вік насправді працює на жінку, а не проти. Це її перевага, її досвід, її життєва мудрість і професійні здобутки. Натомість суспільство постійно їй накидає стереотип – ти спізнилася, тобі вже пізно! Вік стає часом непереборним обмеженням. І всі твої життєві та професійні здобутки з'їжджають кудись на невидимий задній план.
І от заходжу сьогодні в офіс і чую, як одна приятелька розповідає про знайому жінку, яку не взяли на роботу, тому що їй 35 і вона доцент, а керівникові 21. Цікаво, а у вас був подібний досвід  коли ваш вік ставав перешкодою на шляху до отримання роботи? Буду дуже рада почути ваші коментарі",  написала вона.

Як писав КУРС, 29 жовтня вперше в Івано-Франківську всесвітньо відома конференція TEDx пройде у новому форматі. Історіями успіху з франківцями ділитимуться виключно жінки.

Читайте також: 5 уроків від TEDx, які я отримала.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: