fbpx

Письменниця Софія Андрухович потрапила у ДТП

Суспільство 22:19, 18.04, 2017

Українська письменниця Софія Андрухович потрапила в аварію разом із чоловіком, письменником та перекладачем Андрієм Бондарем та донькою Варварою.

Про це повідомив Андрій Бондар на своїй сторінці у Facebook.

"Втретє за життя побував в автомобільній аварії. Це сталося вчора. Я не був за кермом, і провини нашого водія не було – виїзд із другорядної на головну. Ми рухалися по головній. Постраждала Софія, бо удар припав якраз із лівого боку в її пасажирське сидіння, де вона сиділа з Варварою", – написав він.

За його словами, пише Захід.нет, письменниці вдалося обійтись без серйозних ушкоджень.

"Швидка приїхала вчасно, і все зробили акуратно і правильно. Ні струсу, ні якихось серйозних ушкоджень. Поранення склом і забій грудної клітини з лівого боку. У Варвари була справжня ініціація. Подряпане підборіддя і вигляд закривавленої мами. Щастя, що швидкість була невелика (населений пункт) і нас лише розвернуло на 180 градусів на нашій смузі. Ми не перевернулися, не вдарилися в дерево, не відлетіли в бетонний паркан, не врізалися в стовп, не опинилися на зустрічній, – зазначив Андрій Бондар.

Винним в ДТП він вважає водія, що зіткнувся із їх машиною при виїзді на головну дорогу: "Я просто досі не можу зрозуміти, чому молодий хлопець за кермом навіть не спробував загальмувати. Він, як камікадзе, просто йшов на таран. За ним не було жодного гальмівного шляху. По 20 років, "Таврія", троє хлопців, тверезі. Олімпійський спокій: "Я не увидел знак", "Зачем вы кричите, ведь все уже случилось".

Нагадаємо, українська письменниця, перекладачка й публіцистка Софія Андрухович є авторкою книжок "Сьомга", "Фелікс Австрія" та інших.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: