fbpx

Письменниця з Івано-Франківська написала перший український трилер

Культура 12:12, 30.07, 2014

Франківська письменниця Поліна Кулакова написала перший український трилер – роман "Я пам'ятатиму твоє обличчя".

Роман "Я пам’ятатиму твоє обличчя" пробує відповісти на питання, як знайти сили, щоб жити далі, коли втрачаєш найцінніше? Саме такі обставини складаються в житті головного героя книги – Андрія.

Після трагічної загибелі нареченої, втікаючи від болю втрати, він вирушає разом з другом в українську "глибинку". Проте замість того, щоб пірнути у сільську тишу і простоту, несподівано стає свідком жорстокого вбивства.

Далі перед читачем оживає моторошна місцева легенда зачарованого озера, що переплітається з абсолютно реальними злочинами. Починає непомітно стиратись межа між справжнім й вигаданим, між живими людьми та привидами, між здоровим глуздом і божевіллям.

Чи зможе звичайний хлопець розплутати клубок таємниць і віднайти правду? Чи зможе він вціліти та вистояти до кінця? Добро завжди перемагає зло. Принаймні, так кажуть…

Книга вийшла у серії "Свіжа проза" Літературної агенції "Discursus". Інші видання серії – гучний роман Олексія Чупи "Бомжі Донбасу" та психологічні оповідання Ольги Деркачової "Повидло з яблук". Читайте українське!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: