fbpx

Радника голови Івано-Франківської ОДА, який втік до Росії, оголошено в розшук

Суспільство 11:29, 23.06, 2015

Радник голови Івано-Франківської ОДА Ярослав Ободянський був звільнений від виконання обов'язків позаштатного радника 19 червня 2015 року.

Про це інформує відділ прес-служби обласної державної адміністрації на офіційному сайті.

"У зв’язку з оприлюдненою у мас-медіа інформацією з приводу Ободянського Ярослава Михайловича, який начебто перебуває в Росії та попросив там політичного притулку, вважаємо за необхідне повідомити, що Ярослав Ободянський увільнений від виконання обов’язків позаштатного радника голови обласної державної адміністрації з питань освіти і науки на громадських засадах 19 червня 2015 року відповідно до розпорядження голови обласної державної адміністрації №293-к.
 

"Керуючись статтею 39 Закону України "Про місцеві державні адміністрації", увільнити Ободянського Ярослава Михайловича з 19.06.2015 року від виконання обов’язків позаштатного радника голови обласної державної адміністрації з питань освіти і науки, які він виконував на громадських засадах", – йдеться у розпорядженні.

Зауважимо, що призначення Ободянського Ярослава Михайловича позаштатним радником на громадських засадах було здійснене відповідно до розпорядження №37-к від 28.01.2015 року за пропозиціями громадськості.

Трудові відносини з Ободянським Ярославом Михайловичем не були укладені, а свою діяльність він здійснював винятково на громадських засадах як голова ініціативної групи щодо підготовки установчих зборів громадської ради з питань освіти при департаменті освіти і науки облдержадміністрації.

12 червня 2015 року проти Ободянського Ярослава Михайловича порушено кримінальне провадження №120150900100002407 за ст. 115 ч. 1, 

У зв’язку з оголошенням у розшук, а також на прохання громадськості його як особу, яка впродовж кількох тижнів була не в змозі виконувати делеговані йому інституціями громадського суспільства функції в якості голови відповідної ініціативної групи через невідоме місце знаходження, було увільнено від виконання обов’язків позаштатного радника.

Наразі місцезнаходження Ободянського Ярослава Михайловича невідоме".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: