fbpx

Районна влада Верховини запросила для духовних бесід православного митрополита з Сімферополя

Суспільство 10:58, 13.03, 2017

Зустріч з богословом і проповідником Віктором Веряскіним відбудеться сьогодні у залі засідань районної ради.

На запрошення влади у Верховину приїжджає православний митрополит Віктор Веряскін. В районній раді сьогодні о 16.00 відбудеться зустріч і духовні розмови, повідомляє прес-служба районної ради.

На офіційному сайті Верховинської райради митрополита УАПЦ представляють як "автора понад двох десятків книг, курсів лекцій, збірників статей, духовних бесід, різножанрових публікацій у періодичних виданнях, друкованих ЗМІ, по радіо і телебаченні, які виходять у світ і звучать як і в Україні, так і за її межами вже і в міжконтинентальних масштабах".

Довідково: Віктор Веряскін народився в 1953 році, мешкає в Сімферолполі. Митрополит Київський та всієї України Апостольської Православної Церкви, завідувач кафедри релігієзнавства Сімферопольського економіко-гуманітарного інституту, декан теологічного факультету Кримського інституту ноосфери, доктор богослов'я, професор духовної академії. Фахівець у галузі наукового релігієзнавства і конфесійної теології. 21 листопада був обраний митрополитом Київським і всієї України АПЦ, а 29 счня 2016 року очолив новостворену юрисдикцію – Апостольску Ортодоксальну (православну) Церкву.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: