fbpx

Реабілітація пристрасним ритмом: ветеран АТО відкрив школу танго. ВІДЕО

Стиль життя 22:41, 18.05, 2016

Після демобілізації учасник АТО Олексій Гаврись організував у Києві школу танців Aliento del Tango ("Подих танго").

Він вирішив покликати у свою школу військових, котрі повернулися зі Сходу, – на реабілітацію. Про Олексія розповідає документальний спецпроект Hromadske.tv Абілітація, передає УП Життя.

"Танго може танцювати кожна людина. Зовсім не обов’язково мати ідеальну будову тіла чи бути красенем з довгими ногами",  переконаний Олексій.

"Вже ближче до "дембеля" у мене виникла ідея запросити солдатів та офіцерів, які воювали в АТО, щоб вони займалися тут абсолютно безкоштовно", – розповідає він.

Один із учнів школи, Віктор Кардаш, котрий у результаті вибуху міни втратив ногу, познайомився тут зі своєю майбутньою дружиною.Чоловік вважає танго дієвим способом психологічної й фізичної реабілітації та адаптації: "Я хочу, щоб до нас приходили люди, які обожнюють аргентинське танго. І щоб серед них було все більше тих, хто пройшов військову службу, бойові дії, і тих, хто потрапив під обстріли".

"Абілітація"– документальний спецпроект Hromadske.tv про людей, які пережили війну на сході України, але знайшли в собі сили та приховані резерви, щоб жити повним життям та стати затребуваними та корисними в суспільстві.

"Через місяць після ампутації я познайомився з дівчиною, а згодом зробив їй пропозицію одружитись. Вона погодилась. Я вирішив показати, що зможу затанцювати наш перший весільний танок. Я думаю, все можливо. Все в наших руках. Так, є певні обмеження, однак коли ти цим займаєшся, то показуєш, що обмежень насправді немає, вони лише в тебе в думках",  розповів щасливий чоловік.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: