fbpx

Реклама "Свободи" вводить в оману франківців, – Островський

Політика 12:49, 26.07, 2015

Відомий волонтер і громадський активіст Роман Островський звинуватив франківських "свободівців" у брехні і маніпуляціях громадською думкою.

"Реально мав бажання взагалі залишитись осторонь наступних виборів. Але сьогодні коло свого під'їзду побачив свіжу табличку, яка розповідає про героїчні надзусилля "свободівців", що були задіяні в благоустрої території. Це вершина брехні, зважаючи, що я щодня спілкувався з простими робочими і мешканцями прилеглих будинків", – розповів Роман Островський.  

Активіст має намір вже завтра з'ясувати, чи мають політичні партії договір на використання електроопор для рекламних вивісок. А також найближчим часом Островський ініціює збори мешканців будинків, аби пояснити їм "реальне відношення партій і депутатів до виконання робіт". 

"Депутати, не плутайте свої обов'язки з заслугами. І не заводьте в блуд мешканців", – закликав місцевих політиків активіст.

Як повідомляв КУРС, в Івано-Франківську "Свобода" та кандидат у мери від партії Руслан Марцінків масштабно піаряться на бюджетних грошах

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: