fbpx

Ректор ПНУ вручив диплом про вищу освіту чемпіону WBA Віктору Полякову

Спорт 18:48, 27.07, 2017

Ректор Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника Ігор Цепенда привітав українського боксера з успішним проведенням поєдинку в Римі й отриманням високого титулу інтернаціонального чемпіона WBA та ще однією приємною подією – завершенням навчання в університеті.

Ректор вручив Віктору Полякову диплом про здобуття професійної кваліфікації та побажав подальших успіхів на благо розвитку спорту, рідного університету, передає прес-служба Івано-Франківської ОДА.
 
Ігор Цепенда відзначив високі результати досягнень студентів Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника в різних видах спорту. Зокрема, днями вихованці факультету фізичного виховання і спорту  Петро та Іван Білейчуки успішно виступили в складі збірної України на Міжнародному турнірі Корніану і Сімона з вільної боротьби, що проходив у м. Бухарест (Румунія) і в індивідуальних заліках стали призерами турніру.
 
Також дві збірні команди (чоловіча і жіноча) Прикарпатського національного університету цими днями успішно виступають на європейській універсіаді з баскетболу 3х3 в м. Сплінт (Хорватія), де представляють Україну.
 
Своєю чергою Віктор Поляков поділився своїми планами, зокрема щодо тренерської діяльності та подальшої співпраці з рідним університетом. 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: