fbpx

Ремонт вулиці Шевченка обійдеться у майже 4 мільйона гривень

Суспільство 18:43, 03.08, 2016

Роботи, що виконує ТОВ "Моноліт-ІФ", стартували минулого тижня із заміни мереж.

Як зазначається у Віснику держзакупівель, фірма "Моноліт-ІФ", що стала переможцем тендеру, має завершити роботи з реконструкції вул. Шевченка на ділянці від вул. Січових Стрільців до вул. Гординського в м. Івано-Франківську до грудня 2017 року. Вартість всіх робіт – 3 мільйони 789 тисяч 144 гривні без ПДВ, передає Бліц-Інфо.
За перемогу у конкурсі боролись п'ять фірм. А саме, "Івано-Франківськавтодор", "Будівельна компанія ТрейдЗахідБуд", "Житлобуд-І", "Івано-Франківська дорожня служба" та переможець торгів "Моноліт-ІФ".

Пропозиції двох компаній ("ТрейдЗахідБуд" та "Житлобуд-І") були відхиленими через брак необхідних документів. У підсумку перемогу у тендері здобула компанія, що мала подала всі потрібні документи та запропонували найнижчу ціну – 3 мільйони 789 тисяч 144 гривні без ПДВ.

Натомість "Івано-Франківськавтодор" за виконання ремонту просили 4 мільйони 015 тисяч 256,40 гривень з ПДВ, а "Івано-Франківська дорожня служба"  4 мільйони 054 тисячі 030,00 гривень з ПДВ. 

Засновником та директором компанії "Моноліт-ІФ", згідно з реєстром Мін'юсту, виступає Володимир Пригродський. 

Зазначимо, під час оперативної наради директор департаменту ЖКГ Михайло Смушак розповів про старт робіт на вулиці Шевченка. За словами комунальника, роботи мають завершити до кінця року. Як відомо, реконструкція ділянки від вулиці Гординського до міського парку тривала кілька років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: