fbpx

Рейдова бригада Вигодського лісгоспу виявила незаконну вирубку лісу. ФОТО

Суспільство 09:24, 22.06, 2016

Під час планового виїзду рейдова бригада ДП "Вигодське ЛГ" виявила, що на території Слобідського лісництва невідомі зрубали три дерева породи “Ялина Європейська” загальною кубомасою 3,73 м куб.

На місце одразу викликали правоохоронні органи, які склали акт огляду лісопорушення, пише КУРС з посиланням на Вигодське Лісове Господарство ДП.

Виявлена незаконно зрубана деревина секвестрована і вивезена для зберігання на нижній склад Вигодського лісгоспу. На цей час проводиться повна ревізія на території цього лісництва. Про результати буде повідомлено згодом.

Внаслідок таких незаконних дій зловмисники нанесли збитки державі на загальну суму 22 000 гривень. Зараз поліцейські проводять заходи, спрямовані на встановлення осіб, причетних до скоєння цього злочину.

Як повідомляють в ГУ НП в Івано-Франківській області, за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 246 Кримінального кодексу України (незаконна порубка лісу). За вчинене передбачено покарання у вигляді штрафу на суму від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: