fbpx

Результати конкурсу на посаду головного лісівника Прикарпаття скасували за численні порушення

Суспільство 13:53, 12.05, 2017

Національне агентство України з питань державної служби за результатами перевірки скасувало результати конкурсу на посаду начальника Івано-Франківського обласного управління лісового і мисливського господарства.

Нацагентство з держслужби завершило перевірку конкурсу на посаду начальника Івано-Франківського управління лісового і мисливського господарства, про що КУРСу повідомили у прес-службі агентства.

Перевірка виявила численні порушення у проведенні конкурсу і зобов’язала Державне лісове агентство скасувати його результати. Рішення нацагентства з держслужби є обов'язковим до виконання.

Нагадаємо, конкурс на посаду головного лісівника області в Держлісагентстві відбувся 31 березня. Його переможцем оголосили директора ДП "Надвірнянське лісове господарство" Руслана Осташука, якого єдиного допустили до співбесіди

Заступник голови обласного лісового управління Роман Олійник, який теж брав участь у конкурсі, оскаржив його результати в Івано-Франківському окружному адміністративному суді та звернувся до Нацдержслужби з вимогою провести перевірку. Роман Олійник впевнений, що результати конкурсу сфальшували на користь Осташука. Кандидатуру Осташука на посаду начальника лобіює керівництво Івано-Франківської обласної державної адміністрації та в.о. голови обласного управління лісового господарства Олексій Голубчак.

За інформацією КУРСу, сьогодні Олексій Голубчак зібрав в управлінні дисциплінарну комісію, домагаючись звільнення Романа Олійника. Сам Олійник перебуває у відпустці.

Як повідомляв КУРС, 24 квітня колегія суддів Івано-Франківського окружного адміністративного суду задовольнила клопотання Романа Олійника про забезпечення адміністративного позову і ухвалила призупинити виконання рішення конкурсної комісії

Нагадаємо, голова Держлісагентства Христина Юшкевич обіцяла відкриті і прозорі конкурси на керівні посади у лісовому господарстві. Саме онлайн трансляція конкурсу на керівника Івано-Франківського обласного управління дала підстави для сумнівів у його об'єктивності і дозволила оскаржити результати. Цікаво, що сьогодні, коли Держлісагентство проводить конкурс на посаду начальника Чернігівського обласного управління лісового господарства, онлайн трансляція відключена нібито "з технічних причин".  

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: