fbpx

Рішення виконкому про присвоєння адреси скандальній багатоповерхівці на Мазепи оскаржили в суді

Суспільство 11:21, 27.07, 2016

Позов на рішення виконкому Івано-Франківської міської ради подав підприємець Анатолій Прут, який мешкає поруч із новобудовою.

Вчора, 26 липня, Івано-Франківський міський суд розглянув заяву позивачів про забзпечення позову. Позивачі вимагали призупинити рішення міськвиконкому про присвоєння поштової адреси скандальній багатоповерхівці, яку, на їхню думку, звели самовільно. 

Нагадаємо, рішення про присвоєння поштової адреси новобудові на Мазепи, 35А міськвиконком прийняв 21 липня. Цьому передував конфлікт мешканців будинку з керівництвом міста, який тривав з 2013 року. Люди, які придбали квартири у багатоповерхівці, неодноразово зверталися до міської влади з проханням присвоїти цьому будинку адресу. Однак міська рада визнала будинок по Мазепи, 35-А самочинним будівництвом і відмовилася переглядати свої рішення. Справа розглядалася в судах і, врешті, у травні 2016 року Львівський апеляційний адміністративний суд таки визнав законним будівництво на вулиці Мазепи, 35-А.

Позивачі – підприємець Анатолій Прут і представник ОСББ на Мазепи, 35 – вимагали призупинення рішення виконкому у зв'язку з начебто чинним рішенням міської ради від 12 червня 2014 року про визнання новобудови самовільною. 

Представник виконкому звернув увагу, що присвоєння адреси будинку ніяким чином не порушує права Прута і ОСББ на Мазепи, 35. 

Після короткої наради суд вирішив відмовити у задоволенні вимог позивачів у повному обсязі. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: