fbpx

Рогатинська гімназія заколядувала 6600 гривень для потреб бійців "Азову". ВІДЕО

Суспільство 11:58, 18.01, 2016

Учні та вчителі Рогатинської гімназії під час Різдвяних свят завітали з колядками та віншуваннями у домівки опільчан. Таким чином вони прагнули привітати краян і зібрати кошти для потреб батальйону "Азов", у якому служить добровольцем випускник гімназії.

Загалом у благодійній колядці взяли участь близько 30 осіб. Крім педагогів та учнів Рогатинської гімназії, до акції долучились батьки, випускники гімназії, а також діти учасників АТО з Бердичівського району, котрі на свята гостювали у родинах гімназистів, пише "Рогатка".

"Дуже приємно, що з нами були такі талановиті відомі співаки, як Наталія Стиславська з Липівки з дочкою Настею, сестрою Галею та племінницею Анжелою, учасниця хору "Черемош" зі Львова Юля Ковтун, соліст хору "Прометей" Іван Петричак, учасниця капели бандуристів з Івано-Франківська Світлана Руда, мама Світлана, дочка Світлана та син Ігор Дученки голова батьківського комітету Оксана Кліщ з дочкою Вікторією та багато інших активних вчителів та учнів гімназії", – зауважує заступник директора Рогатинської гімназії Ярема Зварчук.

Гімназистам вдалось зібрати 6 тисяч 600 гривень для потреб військових. Днями за ці гроші для бійців "Азову", які ремонтують БТР, закупили та відправили на Схід зварювальний апарат, болгарку, шуруповерт, набір ключів, подовжувач та інші потрібні речі.

Різдвяна колядка щороку гуртує гімназійну родину, тож її учасники надіються, що наступного разу до них приєднаються й гімназисти, котрі нині захищають мирне небо України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: