fbpx

Російське телебачення приписало Власенку, Семенченку та Наливайченку торгівлю органами "ополченців"

Суспільство 09:49, 07.07, 2014

Російські ЗМІ оприлюднили чергове «викриття» злочинів «украинских карателей». Цього разу це торгівля органами.

Як повідомили в ефірі телеканалу «Россия-24», постачання органами з зони проведення АТО координував народний депутат від «Батьківщини» Сергій Власенко, передає Еспресо.TV.

Вони заявляють про це на основі переписки Власенка із лікаркою з Німеччини Ольгою Вібер, яку оприлюднили в мережі після злому поштового аккаунту Власенка.

Як йдеться у повідомленні телеканалу, до торгівлі органами також були причетні голова СБУ Валентин Наливайченко, який «кришував» цей «бізнес», а також керівник батальйону «Донбас» Семен Семенченко, який начебто є постачальником у цій оборудці.

Семенченко, коментуючи цю інформацію на своїй сторінці у «Фейсбуці», закликав російські ЗМІ не «халтурити» та більш прискіпливо ставитись до подачі вигадок.

«Привітайте мене, друзі. Тепер, за версією телеканалу Росія 24, у мене є бізнес. Торгівля людськими органами на паях з панами Власенком, Наливайченком і загадковою Ольгою Вібер. Судячи з якості фантазій воїнів агітпропу РФ, прізвище для простоти взяте з назви хорошої програми viber. Вже звик до того, що я є зосередженням усіх ознак персонажа фільму жаху, але якість цієї фантазії від "Росія 24" приємно здивувала. Значить видихаються, значить, перемога близька.

До речі, користуючись нагодою, хочу попросити владу РФ (вони теж зі мною в частці) перестати надсилати в якості терористів алкоголіків з РФ. На їх печінки падають ціни і Ольга viber буде незадоволена. А раптом поскаржиться іншим моїм "бізнес-партнерам"?» – написав Семенченко.

Він також відзначив, що нещодавно познайомився з Дмитром Ярошем, а отже, в наступному сюжеті «Россия-24» може сказати, що Ярош також «в долі».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: