fbpx

До співбесіди на посаду начальника прикарпатського лісу допустили лише одного кандидата

Суспільство 14:09, 31.03, 2017

У Держлісагентстві відбувається конкурс на посаду начальника Івано-Франківського обласного управління лісового і мисливського господарства.

Он-лайн трансляція доступна на YouTube-каналі Держлісагентства. 

Двоє з п'яти кандидатів – Володимир Берец і Василь Синьогуб – на конкурс не з’явилися. Завдання виконували Роман Олійник, Руслан Осташук і Роман Мочерняк. 

Конкурс проходить у три етапи. Перший з них – тестові завдання, на які відвели конкурсантам 40 хвилин, за які вони мали відповісти на 40 запитань. За відповіді більше як на 32 запитання учасники конкурсу могли набрати 2 бали, від 24 до 31 – 1 бал, менше 24 – 0.

Найкраще тестове завдання виконав Роман Олійник, який відповів на 39 питань з 40 та набрав два бали, інші конкурсанти набрали по 1 балу (Руслан Осташук відповів на 30 запитань, Роман Мочерняк – на 25 запитань).

Після тестового завдання претендентам на посаду обласного господарства роздали ситуативні завдання, на виконання яких відвели 1 годину. Відтак комісія оголосила, що до співбесіди допущений лише Руслан Осташук.

Як повідомляв КУРС, 21 лютого держлісагентство оголосило конкурс на зайняття вакантної посади начальника Івано-Франківського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Раніше у Держлісагентстві погодили звільнення багаторічного керівника управління Олексія Голубчака – він працюватиме заступником нового начальника управління, якого визначать на конкурсі. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: