fbpx

Розпочався останній етап ремонтних робіт на вулиці Целевича. ФОТО

Суспільство 10:17, 29.07, 2016

На вулиці Целевича, що у мікрорайоні Пасічна, розпочалося укладання останнього шару асфальтного покриття.

Минулого року тут поміняли комунікації, зробили водовідведення, облаштували доріжки та постелили перші два шари асфальту, інформує прес-служба МВК.

"У місті відбуваються капітальні ремонти доріг. Це досить складний процес, адже спершу міняються мережі, тоді асфальтується нижній шар, дається можливість осадці, а це десь півроку-рік. Тому якщо вулиця робиться добротно, то це два-три роки. Зараз тут стелять третій шар асфальтного покриття. Така вулиця зможе простояти 20-25 років й не потребуватиме капітального ремонту. Загалом, роботи тривають на різних стадіях на 38 вулицях міста. Ми системно відбудовуємо наше місто", – зазначив міський голова Руслан Марцінків.

Роботи проводять вночі, адже вдень на цій вулиці досить інтенсивний рух транспорту.

"Мені дуже приємно, що така велика кількість робіт проводиться в моєму окрузі. Після ремонту вулиць Галицької та Хіміків ремонт цієї дороги був дуже очікуваний, адже вулиця Целевича  це дуже важлива артерія мікрорайону.  Зараз також у планах масштабний проект створення спортивно-дитячого комплексу в дворах на вулиці Целевича та ремонт дворів у районі. Всі роботи продовжуються  та робитимуться системно",  розповів депутат міської ради Андрій Строїч.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: