fbpx

Розпочався п’ятий сезон "Кубку Буковелю" з фрі-файту

Спорт 16:57, 06.01, 2015

У минулі вихідні відбувся перший тур фінальної частини Кубку України з фрі-файту в дивізіоні Еліта (розділ ММА) – "Кубок Буковелю".

Участь у змаганнях узяли спортсмени з різних регіонів України. Варто зазначити, що цього року збільшилася кількість учасників у "важких" вагових категоріях – 77 та 84 кг. Про це повідомляє КУРС із посиланням на Івано-Франківську ОДА.

Переможцями у своїх вагових категоріях і, відповідно, володарями путівок до Гранд-фіналу стали: Босий Юрій, Косяненко Владислав, Сенів Юрій та Ізанський Володимир.

За словами начальника управління молоді і спорту облдержадміністрації Ростислава Микитюка, подібні змагання сприяють розвитку спортивної галузі та туризму.

"Фрі-файт – це спорт для справді мужніх чоловіків, який вчить боротися, незважаючи на нестерпний біль, формує у молодих хлопців дух воїнів. Щодо проведення самих змагань, то позитивів від них можна нарахувати чимало, – розповідає Ростислав Микитюк. – З однієї сторони, важливим є те, що спортсмени мають можливість зустрітися, показати, чого навчилися і досягли, з іншого – після приїзду на Яремчанщину – перлину українського туризму – гості, як правило, повертаються із сім'ями та друзями, що сприяє розвитку туризму".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: