fbpx

Розшук викраденої 16-річної дівчинки: злочинці були озброєні. ВІДЕО

Суспільство 10:50, 18.06, 2015

Викрадачі 16-річної Юлії Тацюк були озброєні пістолетом. Тікаючи від погоні, зловмисники протаранили автомобіль переслідувачів. Правоохоронці розшукують дівчинку і пошкоджені "Жигулі" не тільки на Прикарпатті, але й у сусідніх областях.

Автомобіль зловмисників, які викрали дівчину близько 01.30 год. уночі на неділю, 14 червня, на автодорозі між селами Росохач та Виноград Городенківського району, переслідували місцеві мешканці. Хлопці зі села Виноград, які знали Юлію, більше 50 км гналися за "Жигулями" викрадачів і врешті зупинили їх, перегородивши дорогу. Ті, погрожуючи пістолетом, протаранили автомобіль, який загороджував дорогу, і зникли в невідомому напрямку.

 

Для розшуку дівчинки на Прикарпатті створено 20 пошукових груп. До їх складу увійшли понад 130 працівників Городенківського та Снятинського райвідділів міліції, Коломийського МВ УМВС, а також бійці міліцейських спецпідрозділів.

Розшуки ускладює те, що ніхто не запам'ятав номерів авто. Також очевидці викрадення плутаються, називаючи колір автомобіля. Працівники міліції відпрацювали вже більше десятка версій, повідомили в Городенківському РВ УМВС. Наразі розшуки вже поширили на прилеглі області. 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: