fbpx

Руслан Марцінків і Любомир Гузар закликають українців бути тверезими. ВІДЕО

Стиль життя 10:22, 17.03, 2017

Єпископ Української греко-католицької церкви Любомир Гузар, міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків, ректор ІФНМУ Микола Рожко та інші відомі прикарпатці знялися в рекламі, в якій закликають українців відмовлятися від вживання алкоголю.

“Всесвітня організація охорони здоров’я визнала алкоголь наркотиком, що підриває здоров’я населення. Вимираючою вважається нація, яка вживає більш як 8 літрів чистого спирту на душу населення у рік. Україна випиває близько 14 літрів”, – йдеться в описі відеоролика.

“Я хочу, щоб місто Івано-Франківськ було містом для життя, добробуту і щастя. Для цього потрібна щоденна праця та тверезість”, – говорить у відеоролику Руслан Марцінків.

Ректор ІФНМУ Микола Рожко закликав усіх бути здоровими, успішними без вживання алкоголю.

“Алкогольні напитки можуть стати дуже-дуже шкідливими, вони навіть можуть стати нагодою для дуже поважних гріхів”,  говорить Любомир Гузар.

Раніше КУРС повідомляв, що у Франківську щороку виділятимуть по 100 тисяч гривень на боротьбу з дитячим алкоголізмом.

Нагадаємо, міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків після поїздки до португальського “міста архієпископів” Браги загорівся ідеєю встановення у місті хреста тверезості.

Деякі депутати міської ради напівжартома запропонували Марцінківу встановити ще й хрест боротьби з корупцією у міській владі – щоб припинити розкрадання та розбазарювання міського бюджету, а містобудівна рада вже вирішила, що “хрест тверезості” стоятиме на Привокзальній площі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: