fbpx

Руслан Марцінків отримав "Орден Святого Юрія в бронзі". ФОТО

Суспільство 16:51, 12.04, 2017

Сьогодні під час урочистостей з нагоди 105-ї річниці Пласту міський голова Івано-Франківська та ст. пл. Руслан Марцінків, Орден Залізної Остроги, отримав "Орден Святого Юрія в бронзі".

Як писав КУРС, відзначення 105-ї річниці Пласту розпочалося з вимаршу від пластової домівки до пам’ятника пластунам, що не зламали своїх присяг.

Там пластуни нагородили людей, які сприяли розвитку організації в місті і в області. Відзнаку отримав міський голова Руслан Марцінків.

"За багаторічну добру і жертовну працю на користь і розвиток Пласту, зокрема визначну адміністративну діяльність на посаді голови пластової старшини станиці Івано-Франківськ (2002-2004) та голови пластової старшини Івано-Франківської Округи (з 2005 року), зокрема за організацію міського та обласного дитячо-юнацьких пластових центрів (2002-2007)", – йдеться у грамоті.

"Направду, рішення про цей орден було ще 2010 року. Нічого не пов’язано з тим, що я міський голова,  наголосив Марцінків. – Я хочу дуже подякувати своїй організації, в якій я маю за честь перебувати. Дуже дякую своїм побратимам… Я хочу побажати, щоб ми і справді не зламали своїх присяг".

Він нагадав слова покійного пластуна Богдана Гаврилишина, що "Пласт – це велика гра".

"Нехай наша велика гра залишається в кожного в серці до кінця своїх днів. І нехай ми один одного плекаємо, підтримуємо", – додав Марцінків.

Також відзначили начальника управління культури, національностей та релігій, пластуна Володимира Федорака.

Після цього маленькі пластуни, які вступили в організацію, склали присяги.

1

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: