fbpx

Руслан Марцінків "розігнав" комісію з безпеки руху

Суспільство 11:17, 19.04, 2016

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків незадоволений роботою комісії з безпеки руху і тому запропонував розпустити її.

Про це йшлося сьогодні під час оперативної наради в МВК.

Руслан Марцінків зауважив, що біля "Велесу" на Позитроні відсутній пішохідний перехід чи світлофор для пішоходів, а вони все одно перебігають дорогу, постійно порушуючи правила дорожнього руху та наражаючись на небезпеку. За словами керівника департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Михайла Смушака, таку пропозицію вже двічі подавали на розгляд комісії з безпеки руху, і вона рекомендувала переробити схему руху на цьому місці, враховуючи всі нюанси.

"Треба розігнати те кодло. Доручити все одному чоловіку, який має технічну освіту. Треба дивитися, де навчальні заклади, де люди переходять,  сказав мер. – Не треба бути спеціалістом, а треба постояти 5 хвилин, подивитись – і все зрозуміло, чи треба перехід… Це як пішохідні доріжки – де люди ідуть, там треба ставити пішохідну доріжку. Тут так само – де люди переходять. Не скрізь можна, десь треба і парканами обмежувати, а де природньо, де є зупинка, люди і так будуть переходити та порушувати правила, а патрульна поліція буде їх штрафувати".

Він запропонував розігнати стару комісію і одразу ж запропонував новий склад, до якого увійти має три людини: його заступник Микола Вітенко, Михайло Смушак та керівник патрульної поліції Дмитро Міхалець. Керівника управління транспорту Олега Ганчака там треба не конче, на переконання Марцінківа. Зазначимо, що раніше, в комісію з безпеки руху входило 15 осіб.

Читати також: Руслан Марцінків незадоволений кольором дорожньої розмітки в місті

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: