fbpx

Руслан Марцінків: "Свобода" в цій Раді буде як щука...

Політика 21:10, 26.10, 2014

Народний депутат і кандидат у депутати за списком "Свободи" Руслан Марцінків задоволений результатом партії на позачергових виборах до Верховної Ради.

Про це "свободівець" Руслан Марцінків, який йде до Ради під №20 у партійному списку, зазначив, коментуючи для КУРСу результати екзит-полів. Нагадаємо, згідно з Національним екзит-полом, за "Свободу" проголосували 6,3% виборців. 

"Зважаючи на короткий термін кампанії і скромний фінасовий ресурс "Свободи", ми зуміли зберегти парламентський статус і вдруге, попри негативні прогнози, пройти до Ради, – зазначив Руслан Марцінків. – При цьому ми вирівняли підтримку по всій країні. За нас добре голосували не тільки на Заході, а й в інших регіонах".

"Свобода" буде в новій Раді – як щука!  каже Марцінків.  Ми будемо відстоювати важливі для українців національні питання, на які навряд чи звертатимуть увагу інші сили… Бо БПП чи "Народний фронт" важко назвати партіями з виразною ідеологією. Це радше передвиборчі проекти. "Свобода" буде фактично єдиною ідеологічною партією в новому парламенті".

Щодо ситуації в Івано-Франківську, як нагадав Руслан Марцінків, "Свобода" зробила дуже шляхетний крок, коли зняла свого висуванця на користь Петра Шкутяка. "Якби це зробили й інші патріотичні сили,  зазначив Руслан Марцінків,  у Петра було б більше шансів добитися перемоги".

Високий рівень підтримки виборцями партії "Самопоміч" політик пояснив суспільним запитом на нову силу. "Результат "Самопомочі"  це наслідок очікувань чогось нового, реформаторського. Люди чекають і шукають таку силу",  зазначив Марцінків. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: