fbpx

"Ryanair" "навіть з урахуванням всіх знижок" не погоджується на ціни "Борисполя"

Суспільство 20:56, 31.03, 2017

Міжнародний аеропорт "Бориспіль" не може домовитися з найбільшим європейським лоукостером Ryanair.

Як повідомив гендиректор аеропорту Павло Рябікін на прес-конференції, авіаперевізник не погоджується з їхніми цінами, передає Liga.Net.

"Переговори з Ryanair тривають. Але навіть з наданням усіх можливих знижок аеропорт задовольнити запити авіаперевізника поки не може. Для того, щоб задовольнити їхні бажання, необхідно змінити наказ Мінінфраструктури, що регулює базові тарифи", – заявив Рябікін.

Директор аеропорту каже, що пропозицію авіакомпаніям зробили ще в лютому, оферта визначила умови роботи з авіакомпаніями щодо надання тарифів.

"Вони прив'язані до обсягу перевезених пасажирів і умов стимулювання відкриття нових маршрутів з аеропорту "Бориспіль". Ми чітко визначили, які надаються знижки, на який обсяг перевезених пасажирів і які нові рейси потрапляють під систему стимулювання з точки зору знижок. Зараз аеропорт переукладає договори з авіакомпаніями, переходячи на принцип публічної оферти. Це публічні умови, вони єдині для всіх перевізників", – говорить гендиректор аеропорту "Бориспіль".

Нагадаємо, 15 березня, ірландський лоукостер "Ryanair" оголосив про відкриття рейсів зі Львова в Краків, Будапешт, Берлін, Вроцлав, Меммінген, Лондон та Ейндховен.

Раніше оголосили про напрямки рейсів лоукостера з Києва. Так, авіакомпанія літатиме з Києва до Лондона, Манчестера, Стокгольма і Ейндховена. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: