fbpx

Ryanair назвав перші маршрути: українці можуть полетіти за 20 євро до Англії, Німеччини, Нідерландів, Польщі та Угорщини

Суспільство 14:50, 15.03, 2017

Найбільший авіаперевізник дешевих перельотів Європи Ryanair оголосив про відкриття рейсів до України та назвав перші маршрути з України.

Ryanair літатиме у Лондон, Манчестер, Стокгольм і Ейндховен, повідомляють ЗМІ з посиланням на прес-конференцію комерційного директора Ryanair Девіда О'Брайана та міністра інфраструктури Володимира Омеляна, пише ВВС.

За даними компанії, рейси почнуть виконувати з жовтня. Рейси до Ейндховена з Києва виконуватимуть тричі на тиждень, Лондона "Стенстед" – п'ять разів на тиждень, Манчестера – тричі на тиждень та Стокгольма – чотири рази на тиждень.

Також стало відомо, що рейси зі Львова будуть виконувати до Ейндховена, Лондона, Берліна, Вроцлава, Меммінгена, Кракова та Будапешта.

Квитки на рейси у жовтні та листопаді можна купити за акційною ціною 19,99 євро. Акція стартує з 16 березня і триватиме до півночі.

Як зазначив міністр інфраструктури Володимир Омелян, рейси до Києва прийматиме міжнародний аеропорт "Бориспіль".

Напередодні ввечері спеціальний літак Ryanair прибув до Києва, а вже сьогодні борт відвезе представника компанії та міністра інфраструктури до Львова, де також відбудеться представлення компанії.

Україна стане 34-ю країною у мережі компанії.

Напередодні про прихід до України ірландського перевізника, який пропонує надзвичайно дешеві перельоти Європою, заявили міністр інфраструктури Володимир Омелян та прем'єр-міністр Володимир Гройсман.

Володимир Омелян також розповів, що торік авіакомпанії в Україні перевезли на 30% пасажирів більше, ніж у 2015 році.

Загалом літаками у 2016 році скористалися 4% українців, і міністр сподівається, що цей показник зростатиме.

За останній рік в Україні суттєво наростила присутність компанія дешевих перельотів Wizzair, яка в 2017 році також запустила низку додаткових рейсів з України до країн Європи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: