fbpx

Рятувальники допомогли туристу з Польщі, якому стало погано під час сходження в Карпатах

Суспільство 10:43, 13.05, 2016

Вчора о 19.10 до рятувальників поступило повідомлення з проханням допомогти туристові з Польщі, в якого на полонині між горами Сивуля та Лопушна, що поблизу села Осмолода на Рожнятівщині, виникли проблеми зі здоров'ям.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

Як з'ясувалося, чоловік у складі групи з трьох осіб з Польщі здійснював сходження за запланованим туристичним маршрутом.

О 20:25 для проведення аварійно-рятувальних робіт виїхали працівники Осмолодського пошуково-рятувального відділення гірської пошуково-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області (3 чоловік, в тому числі фельдшер на 1 одиниці техніки).

13 травня о 01:15 рятувальники знайшли групу туристів. В потерпілого підвищився артеріальний тиск, спостерігалась аритмія серця. Йому було надано першу медичну допомогу. Працівники пошуково-рятувального відділення залишилися на ночівлю разом з туристичною групою.

Вранці, о 08:00, для надання допомоги осмолодським рятувальникам у транспортуванні потерпілого туриста виїхали 6 гірських рятувальників Вигодського пошуково-рятувального відділення.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: