fbpx

Рятувальники розібрали завали коледжу у Коломиї

Суспільство 07:42, 16.05, 2017

Ліквідовували наслідки обвалу руйнування фасадної стіни та перекриття будівлі навчального корпусу Коломийського економіко-правового коледжу 248 осіб та 28 одиниць техніки.

Як писав КУРС, вчора о 14 годині у Коломиї обвалилася стіна Коломийського економіко-правового коледжу Київського національного торговельно-економічного університету.

Будівля навчального корпусу 4-поверхова, розміром 85 на 15 метрів. На першому поверсі будівлі розміщувались приміщення їдальні, на другому  кабінет директора та навчальна аудиторія, на третьому  – дві навчальні аудиторії, четвертому – актовий зал, інформ3є управління з питань цивільного захисту населення Івано-Франківської ОДА.

На час початку руйнування на першому поверсі в приміщенні їдальні перебувало близько 20 чоловік та в загальному по навчальному закладі близько 400 чоловік, які адміністрацією закладу до основної фази руйнування були виведені з приміщень будівлі.       

За інформацією директора навчального закладу та результатами проведення аварійно-рятувальних робіт встановлено, що потерпілих немає.

На місці надзвичайної події о 15.30 відбулось засідання міської комісії ТЕБ та НС під головуванням міського голови м. Коломия. О 15.50 розпочато розбирання завалів пошкоджених елементів будівлі навчального закладу. 

Підрозділи У ДСНС в області спільно зі службами цивільного захисту Коломийської МР станом на 6.30 16 травня розібрали перекриття над зоною обрушення на загальній площі близько 100 м кв., ліквідували провислі пошкоджені будівельні конструкції та розібрали 100% завалів будівлі, вивезено 352 м куб. елементів будівельних конструкцій. Роботи з розбирання завалів завершено.

На місці події продовжує працювати комісія ТЕБ та НС з визначення масштабів руйнувань та встановлення першочергових інженерно-технічних заходів щодо недопущення подальшого руйнування будівлі.

На місці події працює МОГ Івано-Франківської обласної комісії ТЕБ та НС під головуванням першого заступника голови Івано-Франківської ОДА та МОГ У ДСНС в області під керівництвом начальника Управління ДСНС в області.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: