fbpx

Рятувальники всю ніч відкачували воду з підвалів та витягували з водних пасток автомобілі. ФОТО

Суспільство 07:49, 04.09, 2017

Вчорашня негода, яка пройшла Прикарпаттям, найбільше лиха наробила в Івано-Франківську. Також від сильних дощів, граду та вітру постраждали Надвірнянський, Косівський, Снятинський райони та Яремчанська міськрада.

Через сильні зливи в Управлінні ДСНС області було оголошено сигнал "Збір-Аварія" для особового складу Івано-Франківського міського гарнізону, АРЗ СП У ДСНС в області та введено в оперативний
розрахунок резервний караул ДПРЧ-2 м. Тисмениця.

Станом на 5 годину ранку рятувальники відкачали воду з 22 підвальних приміщень, відбуксирували з водяних пасток 14 транспортних засобів, розрізали гілля 8 палих дерев. Загалом в Івано-Франківську, Надвірній та Яремчі затоплено понад півсотні підвалів.

В Івано-Франківську воду з підвальних приміщень відкачали у будинках: вул. Урожайна, 3, вул. Тичини, 7, вул. Надрічна, 14, 32, 54а, вул. Стуса, 28, вул. Йосипа Сліпого, 16, вул. Шухевичів, 47, вул. Івасюка, 11, вул. Незалежності, 55 та 57, вул. Франка, 6, вул. Південний бульвар, 22, вул. Коновальця, 121, 332 та 334, вул. Кисилевської, 32, вул. Кардинала Любачівського, 24, 26, 28, вул. Деповська, 97, вул. Грушевського, 22а, вул. Юності, 23, вул. Надрічна, (ПНС близько 800 м куб.).

Також воду з підвалів відкачували в одному будинку в м. Яремче та двох у Надвірній. У селі Хлібичин Снятинського району пошкоджено дах житлового будинку.

До проведення робіт з відкачування води, витягування транспортних засобів та надання допомоги
населенню залучено від Управління ДСНС України 62 чоловік та 19 машин.

Нагадаємо, вчора ввечері через сильну зливу в Івано-Франківську підтопило більшість вулиць. У Микуличині випав сильний град

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: