fbpx

Саакашвілі отримав громадянство України і став головою Одеської ОДА

Політика 13:58, 31.05, 2015

Новий очільник Одещини пообіцяв зробити "всесвітнє диво" і вже назвав свої головні завдання в регіоні.

Призначення нового керівника Одеської ОДА стало справжньою несподіванкою для Одещини. Колишній президент Грузії Михайло Саакашвілі відучора став громадянином України, а сьогодні представляти його активу області приїхав президент Петро Порошенко особисто, пише ТСН.

Він подякував уже колишньому очільнику Одещини Ігорю Палиці за те, що той у нелегкі часи зміг втримати ситуацію. А перед новим керівником поставив завдання економічного розвитку регіону.

"Окремо хочу подякувати призначеному 6 травня Ігорю Петровичу Палиці, який в координації з силовиками з громадськими активістами за потужної підтримки і рішучості дій проукраїнської Одеси не дав розпалити полум'я. Ігоре Петровичу, дякую Вам за це", – прокоментував президент Порошенко.

Водночас Ігор Палиця на прес-конференції після представлення нового очільника розповів, що напередодні в нього відбулася годинна розмова з президентом України. Одеситам Палиця побажав не зважати на спроби маніпуляцій питаннями патріотизму та сепаратизму.

"Хочу Вам сказати свою думку  країна закінчиться тоді, коли ви будете мовчати, бо хто вам про це буде говорити. Сьогодні все залежить від вас  ви ті, хто сьогодні має говорити правду, не звертаючи увагу ні на які поради. Спасибі велике!"  прокоментував Палиця свою відставку.

Водночас новий губернатор Одещини озвучив свої найголовніші завдання. У першу чергу це  проведення економічних реформ в області.

"Потрібні нові правила, в тому числі і нові люди, нові напрямки для того, щоб привести до Одеси і більше туристів, і в стократ більше інвесторів. З цього міста дійсно можна зробити всесвітнє диво",  наголосив Саакашвілі.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: