fbpx

Саакашвілі пообіцяв бути у Києві з трьома вимогами 17 жовтня

Політика 10:16, 17.09, 2017

Екс-президент Грузії та колишній очільник Одеської облдержадміністрації Михайло Саакашвілі заявив про свої наміри приїхати 17 жовтня до Києва з трьома політичними вимогами.

Про це він повідомив у Facebook.

"Ми ("Рух нових сил", – ред.) вирішили приєднається до ініціативи громадських активістів і зібратися в Києві 17 жовтня з трьома вимогами: створення антикорупційних судів, скасування депутатської недоторканності, прийняття нового виборчого закону. А решту вимог ми будемо збирати по всій Україні до 17 числа",  написав він.

Як повідомлялося, Генеральна прокуратура України не має планів щодо арешту або екстрадиції екс-глави Одеської облдержадміністрації Михайла Саакашвілі. Нагадаємо, екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі перейшов польсько-український кордон ввечері 10 вересня. Кордон прикордонників прорвали прихильники Саакашвілі, які буквально внесли його на український бік кордону. Генпрокурор пообіцяв притягнути до відповідальності організаторів прориву кордону в "Шегинях" та заявив, що прихильники Саакашвілі знищують державу. Поліція відкрила кримінальне провадження. Саакашвілі натомість заявляє, що він і його прихильники не порушували закон на пункті пропуску "Шегині", інформує Громадське радіо. 

Нагадаємо, вчора Саакашвілі побував у Франківську. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: