fbpx

Саакашвілі збирається в тур Україною

Політика 15:46, 12.09, 2017

Міхеіл Саакашвілі заявив, що у найближчі дні планує проїхати кількома великими містами України, де збиратиме "вимоги людей". Після цього він каже, що повернеться до Києва.

Він також розповів, що поки не планує створювати єдину партію з Юлією Тимошенко, хоча і вдячний їй за те, що вона підтримала його при поверненні до України, пише BBC Україна.

Міхеіл Саакашвілі анонсував, що разом з політичними силами, які його підтримують, оприлюднять план дій, який вони вироблять та узгодять на основі його візитів до українських міст.

Юристка, яка представляє інтереси пана Саакашвілі, заявила, що правоохоронці затримали трьох активістів, які, ймовірно, брали участь у "прориві" екс-президента Грузії на територію України у неділю.

Одного з них затримали на Черкащині, двох інших – в Івано-Франківській області. Після цього їх доправили на Львівщину, розповіла юристка.

У Львові у вівторок зранку триває оформлення адмінпротоколу про незаконний перетин кордону Міхеілом Саакашвілі.

Для цього до готелю, де він зупинився, прибули представники прикордонної служби.

"Я готовий пройти всі процедури. Не існує ніяких обставин, що ми порушили чи колись намагалися порушити якийсь закон",  заявив Міхеіл Саакашвілі.

Після цього почалася процедура оформлення протоколу про адміністративне правопорушення щодо незаконного перетину кордону Міхеілом Саакашвілі, яка проходить просто перед львівським готелем, де він зупинився. За процедурою спостерігають журналісти і прихильники пана Саакашвілі.

Адвокати вирішили написати свої зауваження до протоколу. Представники пана Саакашвілі стверджують, що протокол вручають йому з порушенням визначених строків та з іншими суперечностями.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: